Syksyn tunne

Runoilija ignoramus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 0:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.10.1992

väsynyt koinsyömä räsynukke
 

Olen ontto kelopuu.
Läpimätä hedelmä.
Tyhjä ja arvoton.
Sitä minä olen.

Lävistä sydämeni.
Huomaat ettei sellaista ole.

Luuhistun kasaan.
Minä selkärangaton olento.

Minun on kylmä.
Minä, olen kylmä.
Kokeile aukkoa rinnassani.
En ole oleva.
Olen jotain muuta.

Olen pientareen rauduskoivu.
Ja nyt on syksy.

Selite: 
Aurinkoa kaivaten <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoin ja vahvoin sanoin kirjoitettu runo, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot