Anteeksi

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Anna anteeksi
mielentila
johon sinut ajoin
ja suistin
sinut pois raiteiltasi

En pysty sitä itsekkään käsittämään
kuinka paljon sinua rakastankaan

Sinä otit sydämeni mukaasi
ja teit minusta orjasi
tahtomattasi,
ja nyt kärsit siitä

Usko huomisesta on jotain pahempaa
mitä uskoinkaan,
Usvan takaa voi aurinko pilkottaa
ja tie ajatuksiisi on kivinen

En tätä tahtonut, niin vain kävi

Minulla on ongelmani,
sinulla on minut

Olen kuin nuotio,
johon sinä poltat varpaasi

Ja minä tunnen vain janoa

Selite: 
Elämä on vaikeaa kun ei voi tietää, mitä toinen loppusissaan haluaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

On kyllä tosi hienosti kirjotettu - herättää paljon ajatuksia! :)

"Minulla on ongelmani,sinulla on minut"
Upeaa kynäsi jälkeä

Niin se on...Hieno runo, upeita kielikuvia ja paljon tunnetta. Tykkään. Upeaa. Ja kiitoksia. :)

 

Käyttäjän kaikki runot