Nimetön

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Ei kukaan huomaa
ei nää lävitseni
ei kurkkaa ajatuksiini ,
pimeisiin

Ei kukaan ota kädestäni kiinni
kun huudan apua

Ei kukaan
tule ja lohduta
tai korjaa auki revittyjä haavojani

Ei kukaan ota minua kainaloonsa
ja vie yhteisiin unelmiin

Et sinäkään ymmärrä
sitä mitä minä näen

Et edes yritä,
vaikka väität,
että sinä,
välität

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen runo.. kiitos arvostelustasi!
suosikit --->

Tuskaa ja yksinäisyyttä. Hienosti läsnä, ja lopetus oli todella haikea. Pidin :)

surullinen runo.. kiitos arvostelustasi!
suosikit --->

Tuskaa ja yksinäisyyttä. Hienosti läsnä, ja lopetus oli todella haikea. Pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot