Nimetön

Runoilija BloodSmooth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Lepositeisiin vain luonnetta jää, Sieltä takaisin ei tuu ehjää " - Stella , Säikyn aina kun puhelin soi.
 

Tule jo kirpeä pakkanen,
raiskaa maa valkeudella
ja vie kipuni pois

Tuudita, tuudita
syvimpiin uniin

Turhuus, murhe ja maine
minihame ja karvaiset sääret
eikö aurinko koskaan paista risukasaan ?

anna unen jatkua
anna sen jatkua

Pieni lapsi laitettu aikuisen kenkiin
näkymätön korsetti puristaa
tappaen ihmisen hitaasti
omaan tuskaansa

älä koskaan herätä
älä herätä painajaiseen

Olen yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paistaa kyllä risukasaankin vielä se aurinko.Kaihoisan hyvä ja surullinen on runosi.

Kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot