Hukuttaudun sumuiseen humalaan
mielestäsi olen sekopää
ja samalla kissan tassut painuvat rintaani
Ei ole oikeaa eikä väärää
minä vain tahdon
elää
rakastaa
nauttia
maistaa
ja tulla huomatuksi
Ei korviini sovi mikä tahansa sävel
sen täytyy olla villi
eikä sen täydy minua pysäyttää
olen rusetti
olen solmu
olen kokonainen
tai katkinainen
en ole mitään
olen sinä
kuolema huutaa
ja kyyneleeni samuuttavat nuotion
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi