Yhtä

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 

Rakastan istua sylissäsi
tuntea vartalosi lämmön
kuunnella sydäntäsi
omani lyödessä samaan tahtiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mmm... paras paikka on rakkaan syli. Arvon löytää kun onnen menettää. Pidin!

Tää runo, tämä on jotain huumaavan suurta. Wau! <3

Kuten tuo Omenaposki jo kommentoi... runossasi `uuttavanhaa`... ja Ihanaa.
Tykkäsin, kovastikin.
:)

Mmm... paras paikka on rakkaan syli. Arvon löytää kun onnen menettää. Pidin!

Tää runo, tämä on jotain huumaavan suurta. Wau! <3

Kuten tuo Omenaposki jo kommentoi... runossasi `uuttavanhaa`... ja Ihanaa.
Tykkäsin, kovastikin.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot