Lepää rauhassa

Runoilija Once

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvästi,
kuinka vaikeaa onkaan jättää hyvästit.
Se ei koskaan ole helppoa,
oli kyse sitten ihmisestä taikka eläimestä.
Minun oli aika sanoa hyvästit vanhalle ystävälle.
Ei se koskaa tule olemaan helppoa,
ei vaikka sen sanoisi kuinka monta kertaa hyvänsä.

Mutta lepää sinä rauhassa,
enää ei ole tuskaa tunnettavana.
Kuului vain sydäntä vihlova ääni,
joka kuuluu kun luoti uppoaa viattomaan sydämeen.
Sen jälkeen virtasi elämä pois kauniista olennosta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Once Aika 29.3.2009 8 Runo
Once Anteeksi 21.3.2009 0 Runo
Once Lepää rauhassa 31.10.2008 0 Runo
Once Ystävä menneestä 1.10.2008 0 Runo
Once Kauhajoki 23.09.2008 24.9.2008 0 Runo
Once Vain yksi katse 28.8.2008 0 Runo
Once Nimetön 13.8.2008 2 Runo
Once Nimetön 22.7.2008 2 Runo
Once Harhaa 17.5.2008 0 Runo
Once Lintu 16.5.2008 1 Runo