Kauhajoki 23.09.2008

Runoilija Once

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viettäkäämme hetken hiljaisuus.
Jälleen on todistettu miten vaarallinen ihminen voi olla,
kun tämä nuori mies riisti hengen sekä itseltään,
että opiskelutovereiltaan ja opettajaltaan.
Heidän ystävänsä ja perheensä ovat täynnä surua ja tuskaa,
sekä vihaa tätä nuorta tappajaa kohtaan.
Mutta meidän elämämme jatkuu,
vaikka ei ehkä samoin kuin ennen.
Elämistämme tulee paljon tyhjempää ja yksinäisempää,
kun meiltä vietiin taas niin monta toveria.
Muistakaamme silti,
että heidän muistonsa ovat yhä sydämissämme,
vaikka he itse eivät enää täällä olekaan.
Nämä ihmiset ovat nyt paremmassa paikassa,
kuin me koskaan eläessämme voimme kuvitella.
Muistelkaa niitä hyviä hetkiä,
jotka heidän kanssaan vietitte.
Sytyttäkää kynttilät heidän muistolleen.

Selite: 
Otan osaa suruunne Kauhajokelaiset
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Once Aika 29.3.2009 8 Runo
Once Anteeksi 21.3.2009 0 Runo
Once Lepää rauhassa 31.10.2008 0 Runo
Once Ystävä menneestä 1.10.2008 0 Runo
Once Kauhajoki 23.09.2008 24.9.2008 0 Runo
Once Vain yksi katse 28.8.2008 0 Runo
Once Nimetön 13.8.2008 2 Runo
Once Nimetön 22.7.2008 2 Runo
Once Harhaa 17.5.2008 0 Runo
Once Lintu 16.5.2008 1 Runo