punaisissa lakanoissani

Runoilija hushhush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.12.2022 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The more I get to know the less find that I understand.

Muutaman vuoden tauko teki hyvää. 
 

Otat minusta kii kuin omistaisit.
Silität poskea, hiuksia, vähän korvaa.
Painat pääni rinnallesi ja kuvittelen kuulevani sydämesi.
Vedät minut aivan kii itseesi.
Huulipunani sinun kasvoillasi, paidassasi.

Siinä on mies jolle minä olen kaunis.

Tulet saattamaan minua eteiseen,
painat kolme hellää suudelmaa huulilleni.

Kiireinen aamu kutsuu minua taas.
Ja sinä näytät hyvältä punaisissa lakanoissani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot