Sinä, vieläkin.

Runoilija hushhush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.12.2022 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The more I get to know the less find that I understand.

Muutaman vuoden tauko teki hyvää. 
 

Herään painajaisesta painajaiseen.
Herään vierestäsi, vieläkin.
Mietin, miksi makaan kainalossa,
miksi en vain lähde?

Italian lippu ikkunaverhona,
Arpinaama valvomassa unta.
Mitä minä teen tässä asunnossa.
Mitä helvettiä teen tässä sängyssä, vieläkin?

Miksi minulla ei ole selkärankaa?
Miksi suostun tähän puolielämään?
Miksi en pääse irti?
Miksi rakastan, vieläkin.

Heräät, hymyilet, ote tiukkenee.
Suutelet korvaani, nostat jalan ylitseni.
Lämpö sinussa on ohi sekunneissa.
Miksi minä annan tämän tapahtua, vieläkin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot