Paha mies

Runoilija hushhush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.12.2022 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The more I get to know the less find that I understand.

Muutaman vuoden tauko teki hyvää. 
 

Pistos, viilto, lyönti.
Isku, potku, tappo.

Paljastuva valhe, toinen, sadas.
Liattu muisto, pilattu kuva.

Haluaisin kuuluttaa koko maailmalle.
Paljastaa sinut alusvilloja myöten.

Olen monikerroksinen korttitalo,
jonka susi puhalsi kumoon.

Minua ei voi enää kasata entiseksi.
Sinun merkkiäsi ei saa irti iholtani.

Sinä satutat minua enemmän kuin kukaan.
Päästä jo minut pahasta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot