Vaikeus

Runoilija Aranelfea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsien tytär. Romantikko ja esteetikko. Aloitteleva runoilija, enemmänkin kuvataiteilija.
 

Voimakkain tunne
rasiaan suljettu pyyntö
Anteeksi.
Eikö ihminen saa itsestään irti?
päästäisi myrskyyn leijan
kirjeen katumuksesta
Pahoillaan.
Joutuu kärsimään se
joka itseään kiinni sitoo.
Eikö kerran voisi sanoa tuota?
Anteeksipyyntöä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot