Roolipeliä

Runoilija Aranelfea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsien tytär. Romantikko ja esteetikko. Aloitteleva runoilija, enemmänkin kuvataiteilija.
 

Pieni hipaisukin olkapäälle
sai musiikin maalaamaan kasvoni punaan.
Sellainen ilme
huolen ja nolostuksen vihainen pyörre
valahtaa kasvoillesi seinillä tanssien
Heitän noppaa!
Luvussa piiloudun näköpiiristäsi.
Ihmettelen lämmintä kosketustasi,
joka tulena poltti ruumiini tuhkaksi.

”Veistä kasvoni peilin pintaan,
on sinun vuorosi heittää. ”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot