Nimetön

Runoilija sssal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tässä elämä on
 

Ahdistavaa

Seinät tulevat joka päivä lähemmäksi

Tiskit lojuvat jo viidettä päivää
enkä ole aikoihin juonut aamukahvia

Ärsyttää olla paikoillaan
ja elää keski-ikäisten tv- keskeistä elämää
enhän minä ole saavuttanut vielä mitään tärkeää

Riudun menneisyydessä enkä halua päästää irti

Silloin kaikki tuntui olevan hyvin ja huononkin olon sai kuitattua tupakalla

Missä kaikki elämä on nyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sssal Nimetön 22.8.2012 0 Runo
sssal Voima 19.6.2012 0 Runo
sssal Polut kasvoilla 8.6.2012 0 Runo
sssal Aikuisuus 8.6.2012 2 Runo
sssal Suru 29.5.2012 1 Runo
sssal Nimetön 15.5.2010 0 Runo
sssal kuvittelua? 27.12.2009 0 Runo
sssal Sinä taas 27.12.2009 2 Runo
sssal Lähtösi 27.5.2009 0 Runo
sssal pako 22.6.2008 0 Runo