onnettoman mietteitä osa miljoonakolme

Runoilija RaffenTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007
Viimeksi paikalla: 29.3.2022 15:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ Sanat eivät koskaan kerro koko totuutta ~

 
 

ehkä se on vain sydänvika,
diagnoosina ikävänlainen kaipuu
ja syynä rakennevika vanhassa rakkaudessa

hoitomuotojakin kai tuhatmäärin,
joista yksikään ei tepsi ja toinenkaan tehoa
lääkkeeksi tarjolla ainoastaan suolaa haavoihin

muistojen muodossa

Selite: 
sormenpäitä palelee
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot