On syksy niin ihmeellinen

Runoilija RaffenTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007
Viimeksi paikalla: 29.3.2022 15:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ Sanat eivät koskaan kerro koko totuutta ~

 
 

Syksyn kirkkaankeltaiset lehdet
auringonvalossa,
on kaunis päivä.
Uutinen kylmin kirjaimin
tietokoneen ruudulla;
tämä oli mustaakin mustempi päivä.
Tuulen tuiverrus oksien
sievissä väleissä,
tippuneita lehtiä maassa jo pieni kasa.
Luotien ujellus, savun haju
jonkun luokkahuoneessa;
tippuneita siipiä uusille enkeleille
jo 11 paria.

Selite: 
Aamulla vielä iloitsin, kun oman nimipäivän vuonna 2010 saan. Päivällä sitten murehdin, kun oman kuolinpäivän tänään kovin moni turhaan taas sai. 23.9.2008 tapahtumien muistoksi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot