Elämän meri

Runoilija RaffenTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007
Viimeksi paikalla: 29.3.2022 15:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ Sanat eivät koskaan kerro koko totuutta ~

 
 

On olemassa niin
monia, pieniä asioita,
jotka tässä maailmassa
meitä elämän aalloilla
keinuttavat, tuudittavat
On myrskysäitä, jotka
aikansa riepottavat,
on laskuvesiä, jolloin jalat
tarttuvat pohjamutiin
Mutta on myös niitä
hetkistä tärkeimpiä,
kun tyynen veden rauha
meille lepoa suo
maailman murheilta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot