Runnottu runotyttö

Runoilija RaffenTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007
Viimeksi paikalla: 29.3.2022 15:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ Sanat eivät koskaan kerro koko totuutta ~

 
 

Kaiho kauniista sanasta
kovin kipeänä kaikesta
sydän syviä tuntoja
täynnä tässäkin hetkessä
Anna minulle edes se
sana merkitystä vailla
jotta jotain kynälläni
saisin sieluni saloista
paperille painettua
Miksi mieleni minua
niin kovasti kiusoittavi
ei loru tahi loitsu pien
ulos tule tukkoisesta
Sydämeni sykkyröissä
sisällä sisimmässä
tunnetta tuhannen verran
ajatusta aikamoista
Runnottu on runoilija
on osaksensa saanut
tämän julmahan kohtalon
jossa sana hyytyneenä
Sielussa ja sydämessä
pakosalla paperia
kadotuksen karikolla
anoo apua alhainen

Selite: 
Ystäväni kanssa haastoimme toisiamme runoiluun, tälläinen lopputulos eräänä päivänä. Oli siinä kai jokin idea.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot