Pimeinä hetkinä

Runoilija 05104dbb186b8ce2ba266c64bb0c2738

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 1:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeinä hetkinä,
varjojen laskeutuessa,
kuulee sen naurahduksen.

Sen joka tulee seinistä,
tai maalauksista,
sen jonka tuntee ihollansa.
Hipaisten koskettaa,
katseellaan satuttaa,
huudoillaan tuhoaa.

Aamukasteen saapuessa
hiljaa hiipii, katoaa.
Tahraiset jäljet jättäneenä,
ensi yötä odottaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelottava sointi runossasi tekee siitä hyytävän hienon.pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot