Auta minua

Runoilija 05104dbb186b8ce2ba266c64bb0c2738

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 1:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auta tää kaikki kestää,
auta että selviydyn.
Anna voimaa sydämeen,
anna uskoa itseeni.
Auta katsomaan huomista,
jota pelkään kuin kuolemaa.
Auta selviytymään elämästä,
jota elää nyt en vain jaksa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

Hyvä,
Asioilla on tapana järjestyä
Minun mielestä pieni rukous

 

Käyttäjän kaikki runot