Hän

Runoilija 05104dbb186b8ce2ba266c64bb0c2738

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 1:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän ottaa minut tällaisena,
Hän ei katso virheitäni.
Hän kuuntelee
kun vuodatan kyyneleeni,
Hän iloitsee aina riemustani.

Hän ei tuomitse,
Hän ei saarnaa.

Hän valvoo synkkinä öinä,
Hän odottaa vaikeina hetkinä.
Hän ei koskaan hylkää,
ja Hän aina lupaa rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot