Täydellisyyden perikuva.

Runoilija 05104dbb186b8ce2ba266c64bb0c2738

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 1:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Millainen olisin, jotta kelpaisin?
Täydellisyyden perikuva.

Tukahdetut sanat ja kyyneleet,
kasvoillaan vain hymy.
Jäiset katseet ja kosketus,
arpien täyttämät kädet.

"Kaikki on hyvin,
aina vain paremmin".

Väsyneet silmät,
huudetut yöt,
mitään kertoa ei voinut.
Valokuvat kertoivat meistä kaiken,
kaiken mitä ei oikeasti ollut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot