Ei se voi johtua siitä

Runoilija HSIK-90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-90 syntynyt tyttönen (tai naikkonen, miten nyt tahtoo sanoa), jonka runot ovat hyvin usein tunteen purkua. Elämä heittelee välillä sinne ja tänne, mutta tulevaisuus on sumuinen meri, jonka yli on vain yritettävä päästä.
 

Mikä on tämä hassu tunne sisälläni?

Olenko sairas?
Poskia kyllä kuumottaa hieman.

Onko se jännitystä?
On minulla ehkä muutama perhonen mahassa.

Olenko väsynyt?
Polvia kyllä heikottaa vähän.

Mutta ei,
ei se ole sairautta,
ei se ole jännitystä,
eikä se ole väsymystä.

Mutta mikä on tämä pieni tunne,
pieni kutittava tunne,
joka kutkuttaa mahassani,
saaden pääni sekaisin?

Ei se voi johtua siitä,
että pidät kasvojani käsiesi välissä,

No ei se kyllä voi johtua siitäkään,
että katsot minua suoraan silmiin

Eikä varsinkaan siitä,
että sanot minulle ”rakastan sinua”

Selite: 
Mahassa oleva mukava kutina ei meinaa ottaa loppuakseen, kun ajatukset juoksevat ihan muualla. ^^
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot