En ole antantu kaikkea, en vielä

Runoilija HSIK-90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-90 syntynyt tyttönen (tai naikkonen, miten nyt tahtoo sanoa), jonka runot ovat hyvin usein tunteen purkua. Elämä heittelee välillä sinne ja tänne, mutta tulevaisuus on sumuinen meri, jonka yli on vain yritettävä päästä.
 

En ole vielä tehnyt elämässäni mitään,
mistä voisin olla erityisen ylpeä

Olen saanut enemmän,
kuin olen antanut

En ole koskaan ollut se tytär,
josta vanhemmat voivat olla ylpeitä

En ole koskaan ollut se kaveri,
jota ei vaihtaisi toiseen

Kuitenkin minulla on osani,
josta en pääse pois

Olen enemmän tai vähemmän tytär,
jota rakastetaan

Olen kaikista mutkista huolimatta ystävä,
jonka olkapää on aina vapaa

En ole saanut mitään suurta aikaiseksi,
mutta suurta olen saanut

En tiedä paljonko on vielä aikaa jäljellä,
mutta toivon ehtiväni vielä paljon

Toivon voivani tehdä edes jotain pientä,
josta minut huomattaisiin

Toivon voivani tehdä jotain,
jotta muilla olisi asiat paremmin

En ole antanut vielä kaikkea,
minkä tahdon antaa

Selite: 
Pientä ajatuksen purkua katsottuani vanhoja valokuvia ja ajatusten lähdettyä virtaamaan. Välillä tuntuu, ettei ole saanut vielä mitään elämässä aikaiseksi, vaikka tahtoisi saada aikaiseksi vaikka mitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot