Tuulinaurua

Runoilija pienoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tyttö
se piirteli sydämiä lumihankeen
nauroi vasten tuulta
ja sulki silmänsä murheilta

Se osasi ehkä enemmän
kuin kukaan aavistikaan
lukitun kuorensa sisällä

Unelmoidessaan elämäänsä
se keräsi villalankoja vyyhdeiksi
ja teki jokaiselle oman tarinan

Mutta jossakin syvällä
siihenkin sattui
ainakin satunnaisesti

Ja kyyneleet saattoivat
jättää jälkensä
pimeinä öinä poskille

Seuraavana päivänä
se oli taas vahva
nauraen vasten tuulta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella suloinen kuvaus.
rakastan tällaisia herkkiä henkilökuvia. ei ole helppoa olla vahva.

 

Käyttäjän kaikki runot