Nimetön

Runoilija pienoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun päivällä sanoit: "minä olenkin kuriton poika",
hymyilin sinulle ja nyökkäsin

nyt kuuntelen
öisen hengityksen rytmiä
pienessä vartalossa
ja tunnen itseni elossa sinun ansiostasi

piirrän ääriviivoja taas pysyvämmiksi
takerrun varpaillani lujemmin maapallon pintaan
jotta olisin täällä aina kun tarvitset

pienten kasvojen uninen viattomuus
on jotain minkä itse olen kadottanut jo kauan sitten
haluan suojella sinua
ettet vain särkyisi
ja paleltuisi kylmässä tuulessa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot