Hajanaisuusajatuksia

Runoilija pienoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Varjostasi
taittelen lennokkeja
huomispäiviä varten


Kosketuksistasi otan tunnistenauhoja ikävää ajatellen

Jokaisesta hymystäsi minä rekisteröin sisimpääsi unohtamatta tärkeintä

Silmistäsi etsin syvempää tarkoitusta juoksematta karkuun

Kultaseni et voi mennä suutelematta ajatuksiani ehjäksi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

..ja huomasin juuri että olen kommentoinut tätä runoa ennenkin, hupsis :)

hitsi, tämä on hieno!

"Kosketuksistasi
otan tunnistenauhoja
ikävää ajatellen!

miksi en itse ole noin hienoa ilmaisua keksinyt?

Voi ihana mikä nimi runollasi
- ja sisältö kuin helmi simpukan :))

Hienoja vertauksia, erityisesti alun varjoista lennokkeja kolahti. Myös kokonaisuutena iskee.

(Kiitos myös kommentista. :D)

ihana, ihana runo!

kiitos arvostelustasi (:

Kuinka kaunis !! <3

Aivan ihana kokonaisuus.
Kamalan suloinen.^^

ompas kaunis ja hiensti kirjoitettu :o

todella upea!

Vielä IHANAMPI <3 !
Suosikkeihin -->

Todella kaunis runo, ihastuin.

 

Käyttäjän kaikki runot