Taistele meidän puolesta

Runoilija paperikirahvi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En anna anteeksi sitä että satutit
ja että meidän puolesta et jaksa taistella
en tiedä mikä auttaisi
kivunhan voi aina niellä

Muistoja paljon
yhdessä on käyty ja nähty
voi kunpa minä en muistaisi

Kolmaskymmenes päivä
yhä istun yksin huoneessani
rakkaus keikuttaa
satuttaa
hakkaa mut kuoliaaksi
ja sinä et edes jaksa taistella meidän puolesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa koskettava runo.. Kuin lukiso omaa elämäänsä runostasi <3

 

Käyttäjän kaikki runot