Puu on puun kokoinen

Runoilija paperikirahvi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puu on puun kokoinen, ruoho puuta pienempi,
onni on onnen kokoinen, selkä on selän takana.
Kipu on puun kokoinen, usko puuta pienempi
jos me lopulta selviydymme, sielu on rauhaisa ja hiljainen.
Jos me lopulta selviydymme, puu on puuta pienempi, ruoho puun kokoinen:
Silloin onni on mäen kokoinen, kipu puuta pienempi,
jos me lopulta selviydymme, kaikki on selän takana.

Kunnes joskus selviydymme, sielu on rauhaisa ja hiljainen,
kunnes yli pääsemme siitä, mikä on selän takana.
Kunnes me joskus selviydymme, taivas on taas matala, puu puun kokoinen ja elämä selkäni takana:
Silloin on matala korkea, korkea täysin matala,
kun me joskus selviydymme, kaikki on selkäni takana.
Päivästä päivään laulamme, ilosta ja murheista, siitä mistä elämme,
maasta, vedestä ja tulesta.
Laulaessa me kasvamme, suuremmaksi kuin puu.

Selite: 
sanoilla leikkimistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

ja onnistunutta leikkiä onkin! Tähän upposi täysin, pidin hirveästi! suosikkeihin,ehdottomasti

 

Käyttäjän kaikki runot