Käytä minut

Runoilija paperikirahvi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näytä minulle salaiset polut
asiat joista ei saa puhua
minä haluan
kestän
jaksan
ja tunnen kuuman hengityksen
kylmän tuulen

minä en etsi sanoja
tule
tule ja käytä minut
vie minut luoksesi tänään
ota ja käytä
älä odota vastauksia
seison alasti
tämän kaiken teen sinun vuoksesi

yritin olla
jaksaa
mutta tässä minä seison
alasti huoneessasi
vain unohtaakseni

Selite: 
joskus omat tekoni ja ajatukseni pelottavat minuakin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kyllä osui.. aika kovaa.

 

Käyttäjän kaikki runot