Rajaton rakkauteni

Runoilija paperikirahvi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen luvannut kymmenesti:
Huomenna vedän rajan
lopetan
unohdan
en ole heikko enkä helppo
sinä tarvitset rajattomasti ja minä haluan vain sinut

Omasta yhdeksästä hengestä olen myynyt viisi
yhden join pois ja yhden kadotin
yhden tuhlasin noin vain
ja enempää niitä ei kai olekkaan

Tarvitsen sinua joka helvetin päivä
olen riippuvainen
narkkari
ja rakastunut
vie minut pois, korkealle
näytä kaikki temput
voin yrittää mutta sinusta en enää osaa irti päästää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisin sanoa että sairaan kaunis.

Todella hienoa tekstiä, pidän paljon!!!

 

Käyttäjän kaikki runot