Epätoivo

Runoilija Lehis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annan paljon, annan kaiken.
Vai luulenko vain?

Lasken tunteita, lasken rakkautta.
Haluaisin lopettaa.

Haluan sinua taas, haluan antaa kaiken.
haluatko sinä minua?

Polttaa, katson läpi usvaisten silmien.
Sinä etäännyt minusta.

Saanko sinut vielä kiinni,
katso minua: palataan.

Silmäni ovat surulliset,
itse olen ne laskenut sinuun ja pois.

Olen laskenut rakkautta, nyt tiedän: rakkaudelle ei ole kaavaa...

Selite: 
Jostain syvältä...
Kategoria: 
 

Kommentit

huokaus.....
ajattelemisen aihetta....

 

Käyttäjän kaikki runot