Mummo ja Vaari

Runoilija Lehis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne istuu kiikkustuolissa ja hymyilee :)

Ne on jo vanhoja, kaiken nähneitä.

Ne pitää toisiaan kädestä kii.

Ne on rakastaneet jo koko elämän.

Ne oli kummatkin sodassa ja erillään.

Ne ei tienneet että ne vielä näkee.

Ne kertoo mulle rakkauden aarteesta.

Ne on lunastaneet ikuisen rakkauden.

Selite: 
Ne on niin onnellisia :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

tää oli joteski nii ihana
tykkäsin tästä
nii ja kiitos kommentistasi =)

 

Käyttäjän kaikki runot