Tytöntylleröni

Runoilija Lehis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä pieni tytöntyllerö nukut tuhisten rinnallani.
Sydämmesi lyö samaan tahtiin kanssani.
Niin turvallista, sinulle ja minulle.
Silittelen harvoja hiuksiasi ja mietin, osaanko koskaan päästää sinusta irti.
Miten saisinkaan nämä tunteet taltioitua, selittääkseni sinulle myöhemmin kuinka rakas olet!
Rakas taivaanisä, annathan suojelusenkelisi tytöntylleröni polkuja suojaamaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot