Iltahetki

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kurotan kiinni iltahetken
jossa näen sinut
puhtaana
silitän poskea
elämää käsissäni
kierrän kasvojen kaikki mutkat
rakastaen
hellästi hivellen
suojellen
ja jos seuraavassa hetkessä
ei oltaisikaan
ollenkaan
tiedottomana tietäisin
olin oikeassa paikassa
katsoin oikealla tavalla
olin siinä
oikeasti
viimeisen kohtaamisen
aidosti
ja niin pitäisi olla
aina
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin romanttinen runo iltahetkestä. Kovasti pidän!
Herkkä ja vahva tunnepanos tässä. 
Aidot, pyyteettömät tunteet tevehdyttävät mieliä vaikeissakin elämäntilanteissa.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot