Suurempi pala Vapahtaja

Runoilija Kaisu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on rakkautta.
 

En tiedä suurempaa kuinHänen rakkaus. Se täyttää koko ihmissydämen. Sen rinnalla olen vain pieni ihminen ja sydämeni murtuu luona Taivaan Isän läheisyyden. Ei ole tämä minusta kiinni yksi on pelastanut armosta sinut. Sitä rakkautta tahdon levittää lähimmäisillenikin että kerran näkisimme luona Mestarin. Se päivä tulee ja on eri kuin nyt. Se on kaunis, pyhä ja paljon merkinnyt.. Sen rinnalla kalpenee jokaikinen muu siitä voimanlähteestä aukeaa ristinpuu. Elämänjanoinen saa lähteestä sen juoda ikuisenvirvoituksen. Eikä ole päivää ei yötä on vain kirkkausvalonsäteenä. Sydämet lämpökenttinä. Rakkauden puutarhassa omenatkin syötäviä.

Selite: 
JUMALA JA RAKKAUS
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot