Rakkaus

Runoilija Kaisu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on rakkautta.
 

Rakkaus on hiljaista purjehtimista. Joskus se satuttaa mutta nostaa aina uudelleen pinnalle. Joskus se voi koskettaa niin paljon että jää jälki. Joskus tuntuu että en tiedä mitä rakkaus on mutta tahtoisin ottaa selvää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on monisäikeinen joka koskettaa ja jättää aina jäljen..

 

Käyttäjän kaikki runot