olen nyt rikkaampi...

Runoilija Kaisu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on rakkautta.
 

Rakastan rohkeuttasi olla omaitsesi. Rakastan sinun hymyäsi milloin vain se tuleekaan. Rakastan että tulet vastaan minua ja minä tulen luoksesi. Mitä sinä minussa rakastat? Kenties hiuksiani ja järvensinisiä silmiäni tai siivoustaitojani ja rohkeutta nähdä totuus. Minä tunnen tahdon tuntea sinut mahdollisimmantarkkaan. Kiitos ystävyydestäsi näitä kokemuksia ja tunteita olen nyt rikkaampi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot