haavoittunut haikara

Runoilija miya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus pyörittää maailmaa, mutta suklaa tekee siitä elämisen arvoisen!

kiitos kaikille jotka käytte sivuillani ja laitatte kommenttia! :)

en minä kirjoita runoja, minä vain raapustan tänne suruni, rakkauteni, ja te luette


mihin suojamuurini katosi? :/
 

toiset tekevät lapsia,
toiset enkeleitä,
niillä on helmiä simpukoissa,
muilla vain meren ääniä,
niillä on tikuissaan plussia,
meillä vain tyhjää valkoista,
teillä on aikaa, olet niin nuori,
senkö pitäisi lohduttaa,
kun tulevaisuus on aivan auki,
ja haavat ne huutavat ammollaan,
moni ei ymmärrä, kuinka tyhjä on kuori,
kun haikara ei koskaan tullutkaan.

Selite: 
tunteen purkauksia
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot