syntymä

Runoilija miya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus pyörittää maailmaa, mutta suklaa tekee siitä elämisen arvoisen!

kiitos kaikille jotka käytte sivuillani ja laitatte kommenttia! :)

en minä kirjoita runoja, minä vain raapustan tänne suruni, rakkauteni, ja te luette


mihin suojamuurini katosi? :/
 

Aamun hiljaisina tunteina,
ikkunoiden takana pimeys.
koko maailma pyöri,
niin kuin ennenkin,
mutta meille tapahtui jotain erityistä.
Ja ihmiset ikkunoiden takana,
jatkoivat elämäänsä.
Kaikki se kipu ja odotus palkittiin,
meidät tyttärellä siunattiin.
Ja siinä me olimme,
uunituoreet vanhemmat,
pakahtuen onnesta ja rakkaudesta,
väsyneinä valvotusta yöstä.
Ihmiset ikkunan takana,
kävelivät kouluun,
ajoivat töihin,
isän käsivarsilla vastasyntynyt,
Siinä oli outoa taikaa.

Selite: 
hullu maailma
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja kaunis runo ihanasta asiasta :)

ja ainiin, onnea! :)

 

Käyttäjän kaikki runot