häävala

Runoilija miya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus pyörittää maailmaa, mutta suklaa tekee siitä elämisen arvoisen!

kiitos kaikille jotka käytte sivuillani ja laitatte kommenttia! :)

en minä kirjoita runoja, minä vain raapustan tänne suruni, rakkauteni, ja te luette


mihin suojamuurini katosi? :/
 

luotatko minuun,
niin kuin uskovainen luottaa jumalaan..
rakastatko minua,
niin kuin lapsi rakastaa ensimmäistä leluaan..
ikävöitkö minua,
niin kuin vanhus ikävöi nuoruuttaan..
suojeletko minua,
niin kuin emo suojelee poikastaan..
pysytkö vierelläni,
niin kuin puu pysyy toisen puun vierellä..
ikuisesti..

..sillä minä rakastan sinua,
niin kuin joutsenetkin, minä en sinua hylkää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

söpöä

 

Käyttäjän kaikki runot