menneisyyden arvet

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

-menneisyyden arvet rakoilee
niitä pakoon ei pääse
ne seuraa läpi elämän
muistuttaen menneestä elämästä
tahtoisi en muistaa
pelkotilat tahtoisin unohtaa
mut ei ne hävii ikinä kokonaan
en tahtois niitä enää tätä elämää sekottamaan

-monien vuosien jälkeenkään
pelko ja kipu ei unohdukkaan
kaiken olen hiljaa kantanut sisälläni
pakoon en silti pääse menneisyyttäni

Selite: 
menneisyyden arvet rupes rakoilee ja kaikki se paha muistui mieleen, pelko ja kipu niistä iskuista.. nyt ne ahdistaa.. tahtoisin niin unohtaa..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot