Hetki

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

Kuljettava tietä eteenpäin
kukaan ei pysähtymään ennätä
kaikilla kiire, ei enää aikaa oo
kukin matkaa tahoillaan
etsien jotain, mutta löytäenkö mitään

pysähtykää hetkeksi
ajatelkaa hetki
mitä on lähellä
mitä kauempana
onko lähellä jotain hyvää
ehkä arvokastakin

älkää pelätkö ja paetko
uskaltakaa ottaa askel eteenpäin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot