yksin

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

En voi uskoa tätä taas todeksi
ajauduin taas tähän samaan yksinäisyyteen
kukaan ei kuule tuskani huutoa
ei nää hymyni takana olevia kyyneleitä
taas niin yksin ...
hyljättynä
kuinka tää aina menee näin vaikka mitä yrittäisin

Selite: 
sitä kun vaan aina on niin yksin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot