Sanat on loppuneet

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

Istun hiljaa miettien
minne johtaa huominen
Kaikkeen pitää varautuu
jos viimeinen ovi sulkeutuu
Katsonko elämää eteenpäin
vai sen taakseko jäin

Sanat loppuneet on
painuneet huolten suohon
Mitään irti en saa
tää epätietoisuus ravistaa
Minne sanat kauniit ovat menneet
loppuunko ovat kuluneet

Sun tunteet on kuolleet
aivan yllättäin
Sä tiedä et itsekkään
miks mennään seinää päin
Tää sanomattomuus
ajaa meidät kuiluun syvään
Ei ylös päästä varmaan
ei enää entiseen hyvään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot