Minun lihani, minun mieleni

Runoilija Miuder

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miltä maistuisi paistettu tuska?
 

Huom. Tekstin kielen ei ole tarkoitus loukata ketään vaan se on tehostamassa/luomassa vaikutelmaa.

Katsokaa noita! Katsokaa miten nuo säälittävät pikku otukset ahertavat jumalansa suuremmaksi kunniaksi. Katsokaa miten säälittäviltä ne näyttävät juostessaan hakemaan ruokaa kyltymättömän ahneelle ja irstaalle jumalalleen. Mutta näkevätkö nuo otukset tuota rumuutta jumalassaan? Ei, he eivät näe sitä, sillä palvonta ja hurmos ovat sokaisseet heidän pienet silmänsä.
Heillä on nälkä! Minä kuulen kuinka heidän lapsensa parkuvat ja miten he silti keräävät viimeiset kortensa pelloistaan heittääkseen sen jumalansa suihin. Korviini kantautuu rukouksia:” Herra, Herra kiltti anna meille ruokaa… Herra perheeni nääntyy! Herra! Herra…! Herra…! Kolmivuotias tyttäreni…!” Ei liikuta minua! Heitän heille jätteeni. Olkaa hyvät syökää, nuolkaa niistä, se mitä on jäljellä. Se on teidän arvoistanne. Ja mitä tulee sinun tyttäreesi myy se! Nuori liha vetää aina puoleensa jotain hulluja. Raadollista? Ei toki, se on jumalan sana.
Siinä se on, perse pystyssä, vilkuttaa sinulle silmää:” Ota, ota. Ihanan kiinteää…” Vielä hiukan korkeammalle, ja vilkaisu olan ylitse. Hiukan raollaan olevat huulet kruunaavat koko näytelmän. Voi, sinua heikko mies! Mitä sanoisikaan vaimosi? Entä tyttäresi?
Vahva käsi hyväilee pieniä rintoja. Ei nautintoa, vain kiihko jonka haihtumisen jälkeen jää katkera maku suuhun. Mutta Ah! Kuinka voisinkaan nauttia! Eihän meillä ole tässä maailmassa edes lupaa nauttia! Kädet tanssivat ylitse ruumiini ja vapaasta tahdostani ne raiskaavat ruumiini. Mmm Ole hyvä, kiitos.
Pienet olennot ovat kuolleet tai ne on vangittu. Heinän jumalansa tuijottaa eteensä tekemättä mitään. Ei omaa mieltään tarvitse ruokkia! Sen pitää totella! Se on minun mieleni! MINUN! Jos se ei tottele se on laitettava tottelemaan…
Minä en koskaan säälinyt niitä otuksia. En koskaan! Vaikka haukuin niitä säälittäviksi, en koskaan tuntenut sääliä niitä kohtaan. Ehkä olisi pitänyt. Nyt on liian myöhäistä. Hukutetaan ne! Viina valuu kurkustani alas, Ehkä se pyyhkisi nuo pienet ruumiit pois. Ehkä punaviini sekoittuisi vereen joka lainehtii kaduilla.
Voi miten kaunis ja kirkas onkaan taivas! Miten suuri rauha asuukaan sielussani. Näen kauneutta kaikkialla ympärilläni ja tunnen vihdoinkin sen paljon puhutun rakkauden sisälläni. Ystävällisiä kosketuksia ja ystäviä. Olen rakastettu ja osaan rakastaa… HAH, sanon minä! Kaunokirjallista proosaa moinen! Haistakoon pitkän paskan moiset hienostelijat. Mitä minä rakkaudella tekisin? Olen pärjännyt loistavasti tähänkin asti. En ole ehkä nauttinut kaikesta mitä olen tehnyt mutta olen aina saanut mitä tahdon hinnalla millä hyvänsä.
Verta valuu rinnalleni. Saksien kärjet ovat myös tumman ja tahmean aineet tahrimat. Loviset ovat reiteni ja ranteeni. Silmissä heittää, tunnen miten ote alkaa lipsua. Ei, minä en anna periksi ennen kuin itse päätän niin. Nousen ja kävelen ikkunan luokse. Kaivan taskustani tupakan ja sytytän sen.
Harmaat savukiehkurat piirtyvät likaisia sieniä vasten melkein valkoisina. Niin näkökulma saattaa puhdistaa suurimmankin rikoksen. Katselen kuvaani peilistä. Luonto loi kauniit kulissit tälle draamalle. Suurinkaan hehku ei saanut tätä loistetta himmenemään! On viimeisen näytöksen aina! Nostakaa esirippu… Niin show’n on jatkuttava aina katkeraan loppuun asti ja minä aion tanssia viimeisen näytökseni!
Ja niin jumalan veri kasteli pienten otusten kuivuneet kasvimaat, raviten niitä, ja antaen niille voimaa. Ja ne puhkesivat tuhansiin kukkiin ja villiintyivät. Mutta mikään ei tuonut tuon maan teurastettua kansaa enää takaisin…

Selite: 
Kirjoitin tämän novellin vuoden 2006 loppupuolella. Tämä oli ensimmäinen tämän tyylinen novelli jonka kirjoitin. Pidän tästä edelleen huomattavan paljon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miuder O. 20.12.2008 0 Runo
Miuder katkera 24.9.2007 0 Runo
Miuder Mitä se on? 14.8.2007 0 Runo
Miuder omakuva 26.7.2007 0 Runo
Miuder punastus 6.6.2007 4 Runo
Miuder --- 15.5.2007 3 Runo
Miuder Ei 15.5.2007 1 Runo
Miuder Minun lihani, minun mieleni 2.5.2007 0 Runo
Miuder Nyt 30.4.2007 0 Runo
Miuder Nimetön 25.4.2007 2 Runo