Nimetön

Runoilija Haliran

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Prepare for anything. Expect nothing."
 

Milloin sitä saa sanoa:
"Mitä minä sanoin?"
Katkeran voitonmaun kielellään kokea

Rintaa painaa
ja voin pahoin
Kun rakkauden kyyhky saa sulilleen nokea

Neljä seinää ja katto päällä
Televisioruutu ainoa,
mistä nykyään näkee lumisadetta

Miltä tuntuukaan olla täällä,
täynnä säälittävää raivoa
Maksan synneistä, vaikkei ole katetta

Selite: 
Arkipäivät.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot