Yksi yö

Runoilija Haliran

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Prepare for anything. Expect nothing."
 

Revi minut auki
Raiskaa ja raatele

Kaiverra nimesi selkääni

Olen sinun tämän yhden yön,
jota ikuisuudeksi kutsumme

Väkisin paina
Sisääsi saattele

Voimme rajan yli mennä ja mennäänkin

Olen sinun tämän yhden yön,
joka kauas kantaa huutomme

Selite: 
Himoa, yhden yön verran.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot