Ikävä, kaipuu, kaiho.

Runoilija Haliran

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Prepare for anything. Expect nothing."
 

Ei ole varaa ylellisyyksiin
On kaipuu liian kallista nykyään
Kätevästi käännän sen omaksi syyksi
Näin marttyyri käyttää hyväksi kykyjään

Hymyllä kaihon peitän, nauruun piilotan sen
Vaikka arkipäiviksi intohimon peittää jää
Onko ihminen pohjimmiltaan surullinen?
Mitä häiriötekijöiden jälkeen jäljelle jää?

Ei ole varaa ylellisyyksiin
On ikävä liian kallista
Taas käännän sen omaksi syyksi
En pääse irti tästä ajattelumallista

Selite: 
Sananen ikävästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot