Palan

Runoilija mmarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tyttö joka kirjottaa sydämmestä, yleensä surullisia runoja :) <3
 

Olen ihastunut,
sydämmestäni rakastunut.
Minä palan,
sisältä sydämmestäni.
Se on rakkauden liekki,
joka hyväilee minua, kaiken aikaa.

Rakastan sitä tunnettä
ja yli kaiken sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot